Χορηγίες
 
Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς υποστηρίζει χορηγικά ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στους τομείς του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό, μέρος των εσόδων της Εταιρείας κατευθύνεται στην υποστήριξη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, συλλόγων και σωματείων, με στόχο την ενεργή συμβολή της στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους.
 

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προάγει τον αθλητισμό με την χρηματοδότηση του συνολικού κόστους συμμετοχής για 2 αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς μας για τους 10ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων αθλητών που διεξάγονται στην πόλη Κάλιαρι της Ιταλίας στις 17-24 Ιουνίου. Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, ήπατος, καρδιάς, πνεύμονα, παγκρέατος, μυελού των οστών και τα αγωνίσματα στα οποία συμμετέχουν είναι το βόλεϊ, μπάντμιντον, τένις, επιτραπέζια αντισφαίριση, ποδηλασία, πετάνκ, κολύμπι, βελάκια, γκολφ, τρίαθλο, μίνι μαραθώνιος και τα αγωνίσματα του στίβου.
 
 

Στο πλαίσιο της στήριξης του Ομίλου Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios στον αθλητισμό εντάσσονται μεταξύ άλλων η μερική χρηματοδότηση για την κάλυψη 3 αιμοκαθαιρόμενων αθλητών για τους 9ουςΠανευρωπαϊκούς Αγώνες Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων αθλητών που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Vantaa προάστιο του Helsinki το χρονικό διάστημα 10-17 Ιουλίου 2016. Στους αγώνες που πραγματοποιούνται κάθε 2 χρόνια, με στόχο την προώθηση της υπέρτατης προσφοράς του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπό του, την ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ, συμμετείχαν αθλητές που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Η Ελλάδα είχε την τιμή να συμμετέχει σε όλους τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες μέχρι σήμερα, δεδομένου ότι ήταν η χώρα που ξεκίνησε και φιλοξένησε την πρώτη διοργάνωση το 2000. Οι 25 Έλληνες αθλητές (7 αιμοκαθαιρόμενοι και 18 μεταμοσχευμένοι)  που έλαβαν μέρος στην Ελληνική αποστολή προέρχονται από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κάρπαθο, Ηράκλειο, Χανιά και άλλα μέρη της Ελλάδας και συμμετείχαν στα αθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, κολύμβησης, bowling και σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου.

  •  

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios με την συμμετοχή των ασθενών και των εργαζομένων της εταιρείας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο θα δώσει το "παρών", τονίζοντας μέσα από τον αθλητισμό τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Δήλωσε συμμετοχή με τον Όμιλο Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios και ζήσε την αξέχαστη εμπειρία αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Οι συμμετοχές για τον Μαραθώνιο κλείνουν Σάββατο 19 Αυγούστου για συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Πρωί της διοργάνωσης!

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios στέκεται δίπλα στον σύλλογο βόλεϊ ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ ως βασικός χορηγός, στηρίζοντας με υπερηφάνεια την προσπάθεια των ομάδων του σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και τουρνουά γυναικών. Σήμερα αθλούνται στον σύλλογο βόλεϊ ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ περισσότερες από 200 αθλήτριες όλων των ηλικιών. 

 

 

 

 

 
Κορυφή