Κρήτη

Η πρώτη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης του ομίλου Mesogeios εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 2000 στο Ηράκλειο της Κρήτης και εξυπηρετεί με συνέπεια και σοβαρότητα την τοπική κοινότητα ενώ παράλληλα φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό νεφροπαθών τουριστών που επισκέπτονται ετησίως την Κρήτη. 

Τοποθεσία 
Το Mesogeios Κρήτης βρίσκεται μόλις 10 χλμ από την Αμμουδάρα - ένα από τα ωραιότερα τουριστικά θέρετρα του νομού Ηρακλείου - και σε πολύ κοντινή απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, καθώς και σε ακτίνα 5 χλμ από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εγκαταστάσεις
Σε ιδιόκτητη έκταση 8 στρεμμάτων, οικοδομήθηκε ένα ιδιαίτερης αισθητικής κτίριο 1.700 τμ που περιβάλλεται απο ένα καταπράσινο κήπο με πισίνα. Στην άρτια ιατρικά εξοπλισμένη μονάδα, ο ασθενής απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε ένα ευχάριστο και πολιτισμένο περιβάλλον τόσο για εκείνον όσο και για τον συνοδό του.

Δυναμικότητα Μονάδας
Με δυναμικότητα 160 ασθενών και έχοντας 40 μηχανήματα Fresenius Medical Care 5008S ONLINE, το Mesogeios υποδέχεται τουλάχιστον 700 τουρίστες ετησίως (έλληνες και αλλοδαπούς).

Υπηρεσίες
• Δυο αίθουσες αιμοκάθαρσης 1.200 τμ
• Συνεχής παρακολούθηση από καρδιολόγο και άμεση λύση σε προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων με αγγειοχειρουργούς συνεργάτες της μονάδος
• Τουριστικό γραφείο παροχής πληροφοριών στους τουρίστες-ασθενείς της μονάδας

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Καλέσσα, Γάζι, Ηράκλειο, Κρήτης
Ταχυδρομικός Κώδικας: 71500
Τηλέφωνο: 2810-371560
Κινητό: 6946285615
Φαξ: 2810-371570
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βρείτε μας στο χάρτη


ΙΑΤΡΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

 
Αριστείδης Παρασκευόπουλος

Επιστημονκός Διευθυντής

Δείτε το πλήρες βιογραφικό
Νικόλαος Τζενάκης

Ιατρός Νεφρολόγος

Δείτε το πλήρες βιογραφικό
Γεώργιος Κοκολογιαννάκης

Ιατρός Νεφρολόγος

Δείτε το πλήρες βιογραφικό
Eλευθερία Μαραγκάκη 

Νεφρολόγος

Δείτε το πλήρες βιογραφικό
Van Kampen - Androulakis Hubertina 

Προϊσταμένη ΜΧΑ

Δείτε το πλήρες βιογραφικό

Gallery

Κορυφή