ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ

Από τον  Αύγουστο του 2018 μια ακόμα μονάδα αιμοκάθαρσης εντάσσεται στο δίκτυο του Ομίλου των Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeiosστην περιοχή του Χαϊδαρίου, μεστόχο να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών της Δυτικής Αττικής, αποτελώντας το τρίτο σημείο εξυπηρέτησης στην Αττική σε συνδυασμό με την μονάδα του Παλαιού Φαλήρου και της Παλλήνης.

Εγκαταστάσεις
Η μονάδα στεγάζεται σε νεόδμητες, υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις σε τρία επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 2.200 τ.μ και σε οικόπεδο εκτάσεως 1,300 τ.μ. Το κτίριο διαθέτει όλα τα προηγμένα συστήματα για την άνεση και την ασφάλεια των ασθενών, όπως συστήματα κλιματισμού,  εναλλαγής καθαρού αέρα, ατομικές τηλεοράσεις  δωρεάν ασύρματο ίντερνετ κ.α.

 

Δυναμικότητα μονάδας
Με συνολικά 2 αίθουσες αιμοκάθαρσης 450 τ.μ. καθώς και ξεχωριστό χώρο περίθαλψης ασθενών με Ηπατίτιδα Β, η μονάδα έχει δυναμικότητα 180 ασθενών  διαθέτοντας 30 υπερσύγχρονα μηχανήματα 5008S καθώς και high και low flux φίλτρα αιμοκάθαρσης πολυσουλφόνης και ελιξόνης του οίκου Fresenius Medical Care.


Υπηρεσίες
• Συνεχής παρακολούθηση από καρδιολόγο και άμεση λύση σε προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων με αγγειοχειρουργούς συνεργάτες της μονάδας
• Συνεργασία με το Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κορυτσάς 21A& Ανεξαρτησίας, Χαϊδάρι, Αθήνα
Ταχυδρομικός Κώδικας: 12462
Τηλέφωνο: 210-5310320
Φαξ  : 210- 5310321 
Κινητό: 6985647868
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βρείτε μας στο χάρτη

Κορυφή