ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ MEDIALYSE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από τον Δεκέμβριο του 2018 μια ακόμα νέα μονάδα αιμοκάθαρσης εντάσσεται στο δίκτυο του Ομίλου Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios- Medialyseστη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Πυλαίας, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

 

Εγκαταστάσεις 

Η μονάδα στεγάζεται σε νεόδμητες, υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας 1,500 τ.μ και σε οικόπεδο εκτάσεως 4,000 τ.μ. . Όπως κάθε κτίριο του ομίλου διαθέτει προηγμένα συστήματα κλιματισμού, εναλλαγής καθαρού αέρα, ατομικές τηλεοράσεις, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, χώρο στάθμευσης, κ.α.

 

Δυναμικότητα μονάδας 

Μία αίθουσααιμοκάθαρσης450τ.μ. καθώς και ξεχωριστός χώρο περίθαλψης ασθενών με Ηπατίτιδα Β.Η μονάδα μπορεί να εξυπηρετήσει 180 ασθενείς  διαθέτοντας 29 υπερσύγχρονα μηχανήματα 5008SONLINEκαθώς και high και low flux φίλτρα αιμοκάθαρσης  του οίκου Fresenius Medical Care.

 

Υπηρεσίες

  • Συνεχής παρακολούθηση από καρδιολόγο και άμεση λύση σε προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων με αγγειοχειρουργούς συνεργάτες της μονάδας
  • Συνεργασία με την κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ και το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Δασυλλίου 8, Ελαιώνες Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Ταχυδρομικός Κώδικας: 55535
Τηλέφωνο: 2310326190

Φαξ  : 2310326191 
Κινητό: 6985057760
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο χάρτη.

 
Κορυφή