Συνέδρια

 • Αγγλία Open or Close
  ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ

  Τα Νεφρολογικά Κέντρα Mesogeios συμμετάσχουν από το 2002, στο ετήσιο συνέδριο του συλλόγου νεφροπαθών Αγγλίας. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να συζητήσει οποιοδήποτε ζήτημα απασχολεί τους ασθενείς με νεφρική νόσο, αλλά και να τους ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις ότι αφορά τη θεραπεία τους.

  Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα στον αντίστοιχο χώρο και να λάβουν πληροφορίες καθώς και έντυπα από ιατρικές & φαρμακευτικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και κέντρα διακοπών αιμοκάθαρσης.

  Θεωρούμε την συμμετοχή μας πολύ σημαντική, καθώς έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ασθενείς και να τους ενημερώσουμε για την δυνατότητα ασφαλών και ποιοτικών διακοπών αιμοκάθαρσης στα κέντρα μας. Με μεγάλη μας χαρά, συναντούμε επίσης ένα μεγάλο αριθμό ασθενών οι οποίοι μας έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν και εκφράζουν την επιθυμία τους να μας επισκεφθούν και πάλι στο άμεσο μέλλον. Τέλος, έχουμε πάντα την χαρά να συναντούμε τους συνεργάτες μας στην Αγγλία, το τουριστικό γραφείο Freedom, το οποίο ειδικεύεται σε πακέτα διακοπών αιμοκάθαρσης και με τους οποίους μας ενώνει μια πολύχρονη συνεργασία.

  Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 • Γερμανία Open or Close
  ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕNΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (DDEV)

  Τα Νεφρολογικά Κέντρα Mesogeios συμμετέχουν στα συνέδρια του Κεντρικού Συλλόγου Νεφροπαθών της Γερμανίας εδώ και 10 χρόνια. Το συνέδριο είναι ετήσιο και τις περισσότερες φορές λαμβάνει χώρα στην κεντρική πόλη Mainz, επιτρέποντας κάθε χρόνο σε ακόμα περισσότερα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν.

  Ο σκοπός της ανωτέρω ετήσιας συνάντησης είναι να συζητήσουν οποιοδήποτε θέμα αφορά τον σύλλογο και τα μέλη της, όπως οικονομικά, διοικητικά και ιατρικά θέματα. Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα, και να λάβουν πληροφορίες από ιατρικές και φαρμακευτικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και κέντρα διακοπών αιμοκάθαρσης.

  Κάθε χρόνο έχουμε την ευκαιρία να γνωρίζουμε καινούριους ασθενείς οι οποίοι ενδιαφέρονται για ξέγνοιαστες & ασφαλής διακοπές αιμοκάθαρσης στην Ελλάδα. Το περίπτερο μας, επισκέπτονται και αρκετοί ασθενείς οι οποίοι μας έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν και εκφράζουν την επιθυμία τους να επιστρέψουν λόγω των υψηλών ιατρικών υπηρεσιών μας.

  Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση


  ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ

  Από το 2003 τα κέντρα μας συμμετέχουν στα συνέδρια του Συλλόγου Νεφροπαθών της Βαυαρίας. Η συνάντηση είναι ετήσια και πραγματοποιείται στις ωραιότερες φυσικές κωμοπόλεις της Βαυαρίας.

  Ο σκοπός του ανωτέρου ετήσιου συνεδρίου είναι, επίσης, να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα αφορά τον σύλλογο και τα μέλη της, όπως οικονομικά, διοικητικά και ιατρικά θέματα. Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, τα μέλη έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα περίπτερα (ιατρικές και φαρμακευτικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και κέντρα διακοπών αιμοκάθαρσης) και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία τους και για διακοπές αιμοκάθαρσης στο εξωτερικό.

  Η συμμετοχή μας και σε αυτό το συνέδριο θεωρείται για εμάς εξίσου σημαντική, καθώς δεχόμαστε ένα πλήθος καινούριων ασθενών και επισκεπτών από το παρελθόν, με μεγάλο ενδιαφέρον για την χώρα μας και τις υπηρεσίες μας στο τομέα διακοπών αιμοκάθαρσης.

  Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 • Ολλανδία Open or Close
  "HOLIDAY FAIR" ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

  Το "Holiday Fair" διοργανώνεται κάθε χρόνο, τον Ιανουάριο, στο Άμστερνταμ από τον σύλλογο Νεφροπαθών της Ολλανδίας. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερώσει τα μέλη του συλλόγου με τις τελευταίες εξελίξεις ότι αφορά ιατρικά και ασφαλιστικά θέματα ενώ παράλληλα να τους ενημερώσει για τις οργανωμένες διακοπές αιμοκάθαρσης (Groups) στο εξωτερικό, μέσω του συλλόγου.

  Τα κέντρα μας, συμμετέχουν στο Holiday Fair τα τελευταία 8 χρόνια, ενημερώνοντας τους Ολλανδούς Νεφροπαθείς για την δυνατότητα υψηλής ποιότητας διακοπών αιμοκάθαρσης στις μονάδες Mesogeios.

  Η συμμετοχή μας στο συνέδριο αυτό θεωρείται επίσης πολύ σημαντική καθώς κάθε χρόνο καλωσορίζουμε έναν μεγάλο αριθμό Ολλανδών τουριστών οι οποίοι μας επισκέπτονται είτε μέσω των 2 groups τα οποία διοργανώνονται κάθε Μάιο και Σεπτέμβριο από την Κα Els Kenter (πρόεδρο του συλλόγου) είτε μεμονωμένα.

  Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 • Ρωσία Open or Close
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ WORKSHOP ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΜΟΣΧΑ 07.04.2014

  Το ελληνικό Workshop Ιατρικού τουρισμού διοργανώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Μόσχα σε συνεργασία με τους Ρωσικούς Tour Operators, την Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Εταιρειών και την Ελληνική Πρεσβεία της Μόσχας.

  Οι συμμετέχοντες ήταν ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, ασφαλιστικές εταιρείες και ιατρικά κέντρα από την χώρα μας.

  Οι επισκέπτες, ήταν ως επί το πλείστον ρώσικα ταξιδιωτικά γραφεία τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στον τομέα του τουρισμού υγείας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για τον όμιλο Mesogeios.

  Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση


  "ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ", ΜΟΣΧΑ 20.11.2013 - 24.11.2013

  Η “Eβδομάδα Νεφρολογίας” στη Μόσχα είναι ένα ετήσιο συνέδριο το οποίο αφορά τους Ρώσους Νεφρολόγους Ιατρούς.

  Ο οργανισμός ο οποίος διοργανώνει το συγκεκριμένο συνέδριο (Russian Dialysis Society) εσώκλεισε τα φυλλάδια μας στον ενημερωτικό φάκελο ο οποίος διανεμήθηκε σε κάθε Νεφρολόγο ενώ ταυτόχρονα οι ιατροί μπορούσαν να προμηθευτούν ακόμα περισσότερα έντυπα από το περίπτερο μας το οποίο βρισκόταν στο χώρο του συνεδρίου.

  Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση


  6o ΣΥΝΕΔΡΙΟ SPA EXPO, ΜΟΣΧΑ 20.09.2010

  Το συνέδριο Spa Expo διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά στη Μόσχα από τον Οργανισμό MITS (Moscow International Travel Service).

  Οι συμμετέχοντες ήταν κυρίως κέντρα ιαματικού τουρισμού και πολυτελή ξενοδοχεία με υπηρεσίες Spa από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρείχαν στα Ρώσικα Ταξιδιωτικά Γραφεία, σημαντικές πληροφορίες για τους πελάτες τους για πακέτα διακοπών σε συνδυασμό με υπηρεσίες Spa.

  Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε στο συγκεκριμένο συνέδριο και το ενδιαφέρον από τα ρωσικά ταξιδιωτικά γραφεία για διακοπές αιμοκάθαρσης ήταν πολύ εντυπωσιακό.

  Μας δόθηκε επίσης η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, ενώ ταυτόχρονα με την ομιλία μας, οι συμμετέχοντας παρακολουθούσαν σε μηχανή προβολής (projector) τις εγκαταστάσεις μας μαζί με τα πιο σημαντικά αξιοθέατα ανά περιοχή.

  H εμπειρία που αποκομίσαμε από αυτό το συνέδριο, μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με ακόμα πιο έντονη πολιτική παροχής πληροφοριών, προς την κοινότητα των Ρώσων νεφροπαθών.

  Το 2008 και το 2011 τα κέντρα μας συμμετείχαν επίσης στην Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας (ΜΙΤΤ) και στο συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού της Ρωσίας, αντιστοίχως.

  Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 • Σουηδία Open or Close
  ΣΥΝΕΔΡΙΟ NORDIATRANS ΣΤΟ LUND ΣΟΥΗΔΙΑΣ, 09-10.03.2012

  Το συνέδριο Nordiatrans λαμβάνει χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Διοργανώνεται από τον Σκανδιναβικό σύλλογο νοσηλευτικού προσωπικού στην αιμοκάθαρση (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία) ενώ κάθε χρόνο το συνέδριο καλωσορίζει και μια διαφορετική πόλη από τις προαναφερόμενες χώρες.

  Τα κέντρα μας συμμετείχαν για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη συνάντηση και η εμπειρία μας αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρον. Το περίπτερο μας επισκέφθηκαν παραπάνω από 25 νοσοκομεία ενώ οι εκπρόσωποι τους έλαβαν πληροφορίες για τους ασθενείς τους σχετικά με την δυνατότητα ασφαλών και ξεκούραστων διακοπών αιμοκάθαρσης στην Ελλάδα.

  Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να συμμετάσχουμε σε παρόμοια συνέδρια και να διαδώσουμε σε ακόμα περισσότερους Σκανδιναβούς ασθενείς τις υπηρεσίες μας στον τομέα των διακοπών αιμοκάθαρσης.

  Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Κορυφή