Ήμασταν φιλοξενούμενοι στο Mesogeios για 4η φορά, με ομάδα αιμοκαθαιρόμενων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Κρήτη. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη και την καλή φροντίδα σας. Το Mesogeios είναι ένα παράδειγμα θερμής δέσμευσης για τους ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση. Θα προτείνουμε το κέντρο σας οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ως ένα από τα καλύτερα κέντρα αιμοκάθαρσης διακοπών στην Ευρώπη. Τα συγχαρητήριά μας για την τεχνογνωσία και την υποστήριξή σας.

Εκ μέρους του νεφρολογικού μας τμήματος, Δ/νση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Στέφαν Μάντενς, Βέλγιο

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την απόλυτη ευγένεια, καλοσύνη και ανθρωπιά που μας δείξατε αυτές τις μέρες. Το περιβάλλον ήταν τόσο φανταστικό, τόσο άψογο που μας έκανε να ξεχνάμε την ασθένεια και να νομίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα παλάτι.

Κος Γιώργος, Ελλάδα

Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή σας και την άψογη εξυπηρέτηση και ευγένεια. Ελπίζω να τα ξαναπούμε του χρόνου!

Κος Χρήστος, Ελλάδα

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την περίθαλψη και την φροντίδα η οποία ήταν άριστη. Επίσης στο διοικητικό προσωπικό για τη θερμή φιλοξενία και ευγένεια.

Κος Θανάσης, Ελλάδα

Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να κάνουμε υπέροχες διακοπές!

Collette-Βέλγιο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την εξαίρετη δουλειά!

Porat-Ισραήλ

Η ποιότητα των εγκαταστάσεων αλλά και η ποιότητα της φροντίδας που δέχτηκα ήταν πάρα πολύ ικανοποιητικές.

Jean-Jacques-Γαλλία

Αισθανθήκαμε πολύ άνετα μαζί σας και ήσασταν ακριβώς εκεί για μας ανά πάσα στιγμή. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Guenter-Γερμανία

Η ασθενής μας επέστρεψε από την Κρήτη και ήταν πραγματικά χαρούμενη και ευχαριστημένη με τη φροντίδα και την περίθαλψη που της παρείχατε. Πραγματικά απήλαυσε τις διακοπές της.

Misa-Νοσοκόμα-Τσεχία

Καλημέρα, επιστρέψαμε στο Βέλγιο και οι ασθενείς ανυπομονούν ήδη να ξανάρθουν. Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε και θα σας δούμε σύντομα!

Απ’ όλη την ομάδα-Βέλγιο

Ήταν οι πρώτες μου διακοπές που απαιτούσαν και αιμοκάθαρση και εσείς μου παρείχατε εκπληκτικές υπηρεσίες! Σας ευχαριστώ πολύ.

Marlene-Αγγλία

Ο ασθενής μας πρόσφατα συνδύασε τις διακοπές του με αιμοκάθαρση. Είχε μια πολύ καλή εμπειρία στη μονάδα σας και ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένος με τη θεραπεία του. Ανυπομονεί να ξανάρθει του χρόνου!

Shelia-νοσοκόμα-Αγγλία

Ευχαριστώ όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Μεσόγειος για τη φροντίδα και την προσοχή που μου δώσανε κατά τη διάρκεια των διακοπών μου.

Gerald-Αγγλία

Καλημέρα σε όλο το προσωπικό του κέντρου διακοπών και αιμοκάθαρσης Μεσόγειος! Με λίγα λόγια, ήθελα να σας πω πως το καλωσόρισμα, ο επαγγελματισμός και η καλοσύνη σας έκαναν τη διαμονή μου στην πανέμορφη χώρα σας υπέροχη. Το μαγικό με το κέντρο σας είναι η ικανότητά σας να μας ανακουφίζετε στις συνεδρίες μας και γι’ αυτό σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ακόμα ένα ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του κέντρου για την υποδοχή.

Cyril-Γαλλία

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μια ακόμα φορά για την άνευ προβλημάτων και φιλική συνεδρία αιμοκάθαρσης. Εξαιτίας σας είχα ανέμελες διακοπές χωρίς να πρέπει να σκέφτομαι τίποτα.

Josef-Γερμανία

Ήταν χαρά μου να κάνω τη θεαπεία μου σε εσάς. Το φιλικό προσωπικό και το περιβάλλον ήταν απλά ιδανικό!

Urmila-Αγγλία

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και την ομάδα σας εγκάρδια για τη φιλοξενία και τη φροντίδα στο όμορφο κέντρο σας.

Eleonore-Γερμανία

Μου είπαν για την ξεχωριστή φροντίδα που δέχτηκαν οι καλεσμένοι και το προσωπικό μας όταν ήρθαν στο Μεσόγειος! Ο Dave δε σταμάτησε να σας εξυμνεί από τη στιγμή που επέστρεψε. Νομίζει ότι είστε όλοι υπέροχοι άνθρωποι και το Μεσόγειος είναι ίσως η καλύτερη μονάδα αιμοκάθαρσης σε ολόκληρο τον κόσμο! Οπότε σας ευχαριστώ και μπράβο σε όλο το προσωπικό!

Noel-Αγγλία

Ήμασταν στην Κρήτη με ένα γκρούπ 77 ανθρώπων από το Βέλγιο, από τους οποίους οι 17 χρειάζονται αιμοκάθαρση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία Μέλλιου και όλους όσους εργάζονται μαζί της στο κέντρο Μεσόγειος για την εξαιρετικά θερμή αντιμετώπιση και φιλικότητα προς τους ασθενείς. Ταξιδεύουμε σε Ευρώπη, Τουρκία και Τυνησία με τους ασθενείς μας εδώ και 20 χρόνια και το Μεσόγειος είναι σίγουρα το καλύτερο κέντρο αιμοκάθαρσης κατά τη διάρκεια διακοπών που ξέρουμε!

Stefaan-Βέλγιο
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την καλή και επαγγελματική θεραπεία όσο ήμασταν στην Κρήτη. Περάσαμε εκπληκτικές διακοπές μαζί με τους ασθενείς μας. Σας ευχαριστούμε για το δώρο που μας κάνατε. Annette and Dorthe-Νοσοκόμες-Δανία

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας. Περάσαμε μια θαυμάσια εβδομάδα στην Κρήτη και σχεδιάζουμε να ξανάρθουμε. Η θεραπεία μου στο κέντρο αιμοκάθαρσης Μεσόγειος ήταν εύκολη και άνετη. Ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα.

Eva–Ουγγαρία

Γεια σας! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες σας κατά τη διάκρεια των διακοπών μου! Ελπίζω να ξαναέρθω!

Jonas-Σουηδία

Ήμουν ένας από τους τουρίστες της εκδρομής που διοργάνωσε το The Dutch Kidney Foundation. Δεν μπορώ παρά να συγχαρώ εσάς και το προσωπικό σας με το όμορφο κέντρο αιμοκάθαρσης και να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για την εξαιρετική ιατρική περίθαλψη και την προσωπική σας προσοχή, από τους ρεσεψιονίστ, μέχρι τους νοσηλευτές, τους νεφρολόγους κλπ. Ευχαριστώ ξανά!

Alexis-Ολλανδία

Θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Κάνατε εξαιρετική δουλειά! Η μητέρα μου είναι πολύ ευχαριστημένη! Εσείς και οι συνάδελφοί σας μας βοηθήσατε να έχουμε υπέροχες διακοπές!

Vaida-Λιθουανία
Γεια σας. Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Μεσόγειος για την υπέροχη θεραπεία κατά τη διάρκεια των διακοπών μας στην Κρήτη. Θα σας επιλέξουμε και πάλι αν θα έρθουμε ξανά στην Ελλάδα. Ευχαριστώ, Edomndas-Λιθουανία

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία. Μου άρεσε πολύ το θερμό σας καλωσόρισμα, το κέντρο αιμοκάθαρσης και οι υπηρεσίες σας. Αν επιστρέψω στην Κρήτη θα σας ξαναεπισκεφτώ και θα σας συστήσω και σε άλλους ασθενείς. Τις καλύτερες ευχές μου...

Olga-Ρωσία

Για ακόμη μια φορά μετά την επιστροφή μας στο σπίτι θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ό,τι κάνατε για εμάς. Θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στον γιατρό, ήταν πολύ ευγενικός και μου απέδειξε ότι οι γιατροί στην Ελλάδα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Στο υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Marilyn-Αυστραλία

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υπέροχη συνεδρία αιμοκάθαρσης που είχα στο κέντρο Μεσόγειος. Ευχαριστήθηκα πολύ τις διακοπές μου στην Κρήτη και ελπίζω να ξανάρθω σύντομα. Το νησί είναι εκπληκτικό, το ίδιο και οι κάτοικοι. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ όλο το προσωπικό για τη φροντίδα και την προσοχή τους.

Trevor-Αγγλία

Πολλά ευχαριστώ που κάνατε πιθανό το ταξίδι μας στην Κρήτη. Η φροντίδα που δείξατε προς εμένα και τη γυναίκα μου ήταν υπέροχη. Τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσοκόμες και το προσωπικό. Ελπίζω να σας ξαναδω του χρόνου.

David-Αγγλία

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς και το προσωπικό σας γιατί κάνατε τις συνεδρίες αιμοκάθαρσης μία υπέροχη εμπειρία. Το νοσηλευτικό προσωπικό, οι γιατροί και όλοι όσοι ασχολήθηκαν μαζί μου με έκαναν να αισθανθώ ευπρόσδεκτος. Πρέπει να σας πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις σας και ένιωσα πολύ άνετα. Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθειά σας και ήταν πραγματικά ευχαρίστηση να σας συναντήσω.

Brendan–Αγγλία