Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Μονάδα Αιμοκάθαρσης

Τα κέντρα αιμοκάθαρσης mesogeios έχουν ως προτεραιότητα να ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Η χρήση τέτοιων τεχνολογιών, σε όλες τις κρίσιμες λειτουργίες της αιμοκάθαρσης, αποτελεί βασικό ζητούμενο του ομίλου μας.

Μηχανήματα Αιμοκάθαρσης

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios, με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και την ποιότητα μέσω υψηλότατων προδιαγραφών συνεδριών αιμοκάθαρσης, δε θα μπορούσε να μην διαθέτει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Σε συνεργασία με την εταιρεία Mediprime S.A., αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Fresenius Medical Care στην Ελλάδα, έχει εξοπλίσει όλες τις μονάδες mesogeios, με τα καλύτερα και αρτιότερα τεχνολογικά μηχανήματα Fresenius Medical Care 5008S. Εκτός από τις ασύγκριτα καλύτερες δυνατότητες αιμοκάθαρσης, τα Fresenius MC 5008 είναι και φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Οι νέες τεχνολογίες συναντούν τα mesogeios

Στόχος των κέντρων αιμοκάθαρσης mesogeios είναι πάντα η άνεση και η άριστη φροντίδα και περίθαλψη των ασθενών μας. Γι’ αυτό τον λόγο βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και αναζητούμε τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε:

 • 250 μηχανές αιμοκάθαρσης Fresenius Medical Care 5008S.
  Πρόκειται για ό,τι καλύτερο και τεχνολογικά άρτιο έχει να επιδείξει ο κορυφαίος στον κόσμο Γερμανικός οίκος προϊόντων αιμοκάθαρσης.
 • Την κορυφαία τεχνολογία OCM για Online monitoring.
  Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στον τομέα της αιμοκάθαρσης. Οι μηχανές αιμοκάθαρσης των κέντρων μας παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τους κρίσιμους παράγοντες της αιμοκάθαρσης.
 • Ειδικό λογισμικό παρακολούθησης και καταγραφής των παραγόντων αιμοκάθαρσης και σύνδεσής τους με τον Ιατρικό φάκελο του ασθενή.
  Ο Ηλεκτρονικός φάκελος του ασθενή αποτελεί μια τεχνολογική πρωτοπορία και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στο επιστημονικό προσωπικό προς όφελος πάντα του ασθενή.
 • Συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες σε συστήματα επεξεργασίας νερού.
  Συνεχώς αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε αυτά τα συστήματα, έτσι ώστε ο κρίσιμος παράγοντας του ελέγχου ποιότητας του νερού αιμοκάθαρσης, να είναι πάντα σε κορυφαία επίπεδα.
 • Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα απαραίτητα συστήματα.
  Οι καρδιογράφοι, οι υπέρηχοι, οι βιοχημικοί αναλυτές κτλ. είναι προηγμένης τεχνολογίας.
 • Συστήματα εναλλαγής φρέσκου αέρα και κλιματισμού στις αίθουσες αιμοκάθαρσης.
  Έχουν σχεδιαστεί με τις τελευταίες προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη άνεση των ασθενών στις αίθουσες αιμοκάθαρσης.
 • Ειδικό Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών mesogeios.
  Το τμήμα είναι επιφορτισμένο με τη συνεχή παρακολούθηση των αλλαγών και των νέων τεχνολογιών που εμφανίζονται παγκοσμίως στον τομέα της αιμοκάθαρσης. Αυτές τις νέες τεχνολογίες τις μεταφέρει ή τις εξελίσσει, προκειμένου να εφαρμοστούν στα mesogeios.