mesogeios who we are

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios

ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, που να ικανοποιούν όλες του τις προσδοκίες.

Έχουμε δημιουργήσει μία σειρά πρότυπων οργανισμών υγείας νεφροπαθών προσφέροντας στους ασθενείς ασφάλεια και ποιότητα στην αιμοκάθαρση. Με δεδομένο την άριστη ιατρική φροντίδα των ασθενών μας, είναι παράλληλα σημαντική για εμάς, η παροχή της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας στις μονάδες μας, σε χώρους πολυτελείς και περιβάλλον εξαιρετικής αισθητικής και ανέσεων, με ανθρώπινο δυναμικό δίπλα στις ανάγκες των ασθενών, αλλά και των συνοδών τους.

Με ένα εκτενές γεωγραφικά δίκτυο, τα κέντρα μας βρίσκονται κοντά στον μόνιμο τόπο κατοικίας των ασθενών. Ταυτόχρονα οι ασθενείς μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους, με την ίδια ασφάλεια και ποιότητα που παρέχει η ιατρική «σφραγίδα» των Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios , σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Το Όραμά μας

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios ιδρύθηκε με όραμα τη δημιουργία μίας πρότυπης μονάδας νοσηλείας με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ασθενή, μέσα από την ουσιαστική αντιμετώπιση της νεφρικής ανεπάρκειας.

Κατόπιν προσεκτικής μελέτης των ιδιαιτεροτήτων ενός τέτοιου εγχειρήματος, τα mesogeios ξεκίνησαν ανά την Ελλάδα, τη διάρθρωση ενός δικτύου Μονάδων Χρόνιας Αιμοκάθαρσης υψηλής ποιότητας. Με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης, το δίκτυό μας επεκτείνεται συνεχώς, έχοντας μέχρι σήμερα μονάδες στην Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες (Εύοσμο - Πυλαία), στη Χαλκίδα, στην Καλαμάτα και σε τρία σημεία στην Αττική (Παλαιό Φάληρο – Χαϊδάρι – Παλλήνη).

Τα Νεφρολογικά Κέντρα mesogeios τηρώντας όλες τις διεθνείς αρχές και παγκόσμια αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες (American & European Guidelines and Practices) διεξάγουν υψηλότατου επιπέδου συνεδρίες αιμοκάθαρσης.

Οι διεθνείς αυτές πρακτικές αποτυπώνονται στην καθημερινή λειτουργία των μονάδων, και τηρούνται αυστηρά από το σύνολο του προσωπικού στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία των ασθενών.

  • Υψηλότατου επιπέδου συνεδρίες αιμοκάθαρσης
  • Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό
  • Εξατομικευμένη καθημερινή παρακολούθηση από νεφρολόγους
  • Σεβασμός στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε ασθενή
  • Πολύπλευρη υποστήριξη
  • Μοναδική αίσθηση ασφάλειας μέσω συνεχούς φροντίδας και ενημέρωσης
  • Πολυτελή κτιριακή υποδομή για τη φιλοξενία και την παροχή ανέσεων σε ασθενείς και συνοδούς
  • Ευρύ δίκτυο ανά την Ελλάδα, μονάδων αιμοκάθαρσης υψηλών προδιαγραφών

Οι Αξίες μας

Υπευθυνότητα: Δεσμευόμαστε προσωπικά απέναντι στους ασθενείς και στους συνεργάτες μας ότι θα λειτουργούμε με υπευθυνότητα, επιστημονική γνώση, επαγγελματισμό και πλήρη διαφάνεια στην επίτευξη των στόχων μας.

Ομαδικότητα: Υποστηρίζουμε και σεβόμαστε τους συνεργάτες μας με στόχο την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Άνθρωποι: Δημιουργούμε το καλύτερο περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποί μας εκπαιδεύονται, εξελίσσονται, αντιμετωπίζονται με σεβασμό, ανταμείβονται ουσιαστικά και απολαμβάνουν την εργασία τους επιτυγχάνοντας τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Ποιότητα: Κινούμαστε πάντα στην κατεύθυνση της εξασφάλισης της μέγιστης δυνατής ποιότητας όσον αφορά τις θεραπείες των ασθενών, στις διαδικασίες, αλλά και σε όλους τους τομείς λειτουργίας της εταιρείας.

Ασφάλεια: Οι συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση της ασφάλειας σε όλο το φάσμα των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία, αποτελούν ρητώς αδιαπραγμάτευτο όρο. Η προσφορά συνεχούς καθοδήγησης στους εργαζόμενούς της, σχετικά με την ασφαλή συμπεριφορά σε όλο το φάσμα των εργασιών που περιλαμβάνονται στις δραστηριότητές της, είναι βασικός στόχος.

Ακεραιότητα: Λειτουργούμε πάντα με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια σε όλες τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.